Senseo onderdelen & accessoires

31 ProductenPagina 1 van 2

Senseo onderdelen

Wij begrijpen dat het behoud van jouw Senseo koffiezetapparaat essentieel is. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment Senseo-onderdelen aan, zodat je ervoor kunt zorgen dat jouw Senseo-machine optimaal blijft presteren. Hierdoor kun je blijven genieten van de heerlijke smaak van jouw favoriete koffievarianten, zoals cappuccino, latte of espresso.

Onze collectie Senseo-onderdelen bevat alles wat je nodig hebt om jouw apparaat weer te herstellen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw waterreservoir, padhouder of een ventiel, wij hebben het in huis!

De juiste Senseo onderdelen bestellen

Om het juiste onderdeel te vinden, is het essentieel om het typenummer van je Senseo koffiezetapparaat te achterhalen. Het typenummer bevindt zich op het typeplaatje en kan op verschillende plaatsen zitten, zoals aan de voor-, zij- of onderkant van het koffiezetapparaat. Bijvoorbeeld: HD6555/17 of CSA210/30.

Vragen of advies nodig? Wij helpen je graag!

Twijfel je over welk onderdeel geschikt is voor jouw Senseo koffiezetapparaat? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en deskundig advies te bieden. Bereik ons eenvoudig per e-mail op [email protected] of via WhatsApp.

Senseo onderdelen