Menu
EUR
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen ons met een 9,6

Herroepingsrecht

  1. Klant heeft het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met witgoedonderdeel.com (V-service) binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. De termijnen gaat in op de dag nadat de Klant, of een vooraf door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of als Klant in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop Klant. of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. Als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop Klant, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen; Bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop Klant, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.
  2. Slechts de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen in rekening van Klant. Klant dient derhalve zelf de retourkosten te dragen. Indien deze kosten hoger zijn dan het reguliere posttarief, geeft witgoedonderdeel.com (V-service) een raming van deze kosten.

Eventuele door klant betaalde kosten voor verzending en betaling van het product naar Klant zullen bij retour van de gehele bestelling binnen 14 dagen na aanmelding aan de Klant worden terugbetaald.

  1. Klant is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in het vorige lid. 
  2. Klant kan de Overeenkomst ontbinden conform lid 1 van de in dit Artikel gestelde termijn door het modelformulier voor herroeping (digitaal) te zenden naar witgoedonderdeel.com (V-service), of op andere ondubbelzinnige wijze aan witgoedonderdeel.com (V-service) kenbaar te maken dat hij van de aankoop af ziet. witgoedonderdeel.com (V-service) bevestigt in geval van een digitale melding de ontvangst van die melding. Na ontbinding heeft Klant nog 14 dagen om het product terug te zenden, mits het modelformulier voor herroeping of andere ondubbelzinnige verklaring voor herroeping is bijgesloten

Het herroepingsrecht is van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »