Wasmachine filter

15 ProductenPagina 1 van 1

Wasmachine filter

Het filter van je wasmachine beschermt de pomp door het water te filteren dat uit de trommel wordt afgevoerd. Na verloop van tijd hoopt pluis zich echter op in het filter, en kleine voorwerpen zoals munten, haarspelden of haar kunnen erin vast komen te zitten. Als het filter verstopt raakt, kan uw wasmachine mogelijk niet goed leeglopen, waardoor uw kleding nat kan zijn wanneer de cyclus eindigt of de cyclus langer kan duren dan verwacht. In sommige gevallen kan de wasmachine mogelijk niet goed centrifugeren, lawaaierig zijn of overmatig trillen. Om te voorkomen dat het filter verstopt raakt en ervoor te zorgen dat uw wasmachine soepel blijft werken, is het belangrijk om het filter van de afvoerpomp regelmatig schoon te maken.

Natuurlijk kan het zo zijn dat uw filter volledig vervangen moet worden en dat schoonmaken niet meer helpt. Bovenaan de pagina kunt u eenvoudig filteren op merk en het geschikte filter bestellen. 

Vragen of advies nodig? Wij helpen je graag!

Heb je hulp nodig bij het vinden van het geschikte filter voor jouw wasmachine? Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te bieden. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail op [email protected] of stuur ons een bericht via WhatsApp. We doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!