Siemens koffiezetapparaat afdichting

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1

Siemens koffiezetapparaat afdichting

De afdichting, ook bekend als een o-ring, is een belangrijk onderdeel van je Siemens koffiezetapparaat. Het zorgt ervoor dat er geen lekkages optreden tijdens het zetten van een bakje koffie. Als je merkt dat je koffiezetapparaat lekt, is de kans groot dat de afdichting het probleem veroorzaakt. Gelukkig zijn de afdichtingen van je Siemens koffiezetapparaat eenvoudig te vervangen en kunnen wij deze snel leveren.

De geschikte afdichting bestellen

In onze online winkel vind je diverse soorten afdichtingsrubber voor jouw Siemens koffiezetapparaat. Of het nu gaat om een pakking bij de zetgroep of een ring bij het doorstroomelement, we hebben wat je nodig hebt. Voor het vinden van de juiste afdichting is het handig om het typenummer van je koffiezetapparaat in te voeren op onze website. Op die manier krijg je direct een overzicht van alle Siemens koffiezetapparaat onderdelen die compatibel zijn met jouw machine. Zo voorkom je verkeerde aankopen en kun je snel de juiste afdichting installeren.

Waar kan ik het typenummer vinden?

Om de geschikte afdichtingen voor jouw Siemens koffiezetapparaat te bestellen, is het belangrijk om het typenummer van je apparaat te achterhalen. Het typenummer bevindt zich doorgaans op het typeplaatje aan de voor-, zij- of onderkant van het apparaat, bijvoorbeeld: TE503209RW/01.

Heb je vragen of advies nodig?

Indien je twijfelt over welke afdichting geschikt is voor jouw Siemens koffiezetapparaat, staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te bieden. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail op [email protected] of via WhatsApp.

Siemens afdichting